Om mig

Jag har flerårig erfarenhet av samtal och möten med människor som terapeut, mentalskötare inom psykiatrin, personlig assistent och lärare på gymnasiet. Utöver det har jag mångårig erfarenhet av högteknologisk utveckling inom näringslivet. I dagsläget arbetar jag halvtid inom flygindustrin och halvtid som gestaltterapeut, en kombination som jag upplever ger god balans i mitt liv.

Gestaltterapi har hjälpt mig till en tydlighet som i sin tur skapat en kärleksfullhet, både till mig själv och min omgivning. Medmänniskor som jag mött på resan har bjudit in mig till acceptans och en förändring som tagit fart ur detta.

Kontakta mig

Anders Glassel

Diplomerad Gestaltterapeut, Medlem i Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter (SAG), Civilingenjör, Legitimerad gymnasielärare.

Vill du boka en tid eller veta mer?

Använd gärna formuläret nedan för att kontakta mig OCH skicka ett mejl till anders@alltlevande.se. På det sättet tar vi bort risken att det fastnar i spamfilter hos dig eller mig! Vi hittar en tid via mejl eller telefon (mitt nummer skickar jag i svaret på ditt mejl).

För att det ska bli en givande terapi är det viktigt att det känns rätt. Efter det första kostnadsfria mötet känner du efter om du vill fortsätta och jag utvärderar om jag tror att jag kan finnas där för dig på ett givande sätt eller om jag istället vill rekommendera dig vidare.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
--- "Jag vill kärleksfullt befria och befrämja livet och livskraften inom allt levande".
Tillagd i varukorgen